WIE ZIJN WIJ?

Veenboer & Partners belastingadviseurs is een kleine gespecialiseerde organisatie die zich bezighoudt met alle aspecten van belastingheffing en –vermindering in uw specifieke situatie.Onze dienstverlening kenmerkt zich door de kernwaarden: kwalitatief hoogwaardig, persoonlijk, betrokken, transparant en gericht op het afronden van de klus.

Wij werken als onafhankelijk adviseur, indien nodig maken we gebruik van overige dienstverleners uit ons uitgebreide netwerk.

Veenboer & Partners belastingadviseurs is in 2004 opgericht door Hans Veenboer. 

Drs. J.A. (Hans) Veenboer heeft na zijn studie in Amsterdam ruim 10 jaar ervaring opgedaan bij één van de big four kantoren in Amstelveen en Enschede.  Zijn werkzaamheden bestonden daar onder andere uit het begeleiden van boekenonderzoeken, het adviseren bij bedrijfsopvolging binnen en buiten de familiesfeer, het begeleiden van fusie-, aankoop- en verkooptrajecten van ondernemingen.

Hans heeft daarna ongeveer anderhalf jaar bij een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor in de Achterhoek gewerkt.

In zijn ruime loopbaan heeft hij gewerkt voor vermogende particulieren, het (grotere) MKB en  beursgenoteerde ondernemingen in zowel binnen- als buitenland.

Door deze ervaring bent u verzekerd van pro-actieve advisering en is kennis en expertise gegarandeerd.